Šport > Nogomet
16 ogledov

Wilshere spet poškodovan: na Euro le v sanjah?

jack wilshere poškodba arsenal EPA
Arsenalov vezist Jack Wilshere se ne more otresti težav s poškodbo gležnja. Med dolgotrajnim okrevanjem, zaradi katerega v letošnji sezoni sploh še ni igral, je angleški reprezentant utrpel novo poškodbo, ki mu bi lahko celo uničila sanje o nastopu na Euru 2012.

Okrevanje Jacka Wilsherja se je, kot kaže, spet vrnilo na začetno točko. Vezist Arsenala naj bi po poročilih z Otoka utrpel "manjši zlom" iste noge, ki so mu jo po poškodbi pred začetkom sezone tudi operirali. Pri topničarjih so kasneje zanikali namigovanja, da bi lahko nova poškodba 20-letnega vezista pomenila konec sezone in konec njegovih sanj o nastopu na Euru 2012.

"Poškodba je na drugem mestu kot tista, zaradi katere je bil operiran (na gležnju, op. a.)," so v sporočilu za javnost zapisali pri Arsenalu. "Čez približno dva tedna bosta naša zdravniška služba in specialisti, ki so sodelovali pri Jackovem okrevanju, ponovno ocenili resnost poškodbe. Gre za zaplet pri kompleksnem rehabilitacijskem procesu in, kar je najbolj pomembno, se Jackova poškodba dobro celi."

Wilshere v letošnji sezoni ni odigral niti ene tekme za Arsenal, saj si je usodni gleženj poškodoval na eni izmed pripravljalnih tekem. Slabe novice pred sredino tekmo Londončanov, ki se bodo po treh zaporednih ligaških porazih udarili z Bolton Wanderers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.