Šport > Nogomet
17 ogledov

Wisla izvedela za remi Fulhama: delirij!

Junior Diaz Wisla Krakov Twente Evropska liga slavje konec tekme Youtube
Nogometaši Wisle Krakov, med katerimi je bil tudi slovenski reprezentant Andraž Kirm, so po koncu sredine tekme proti Twenteju nemočno postopali po igrišču. Zmaga nad Nizozemci v Evropski ligi ni bila dovolj za napredovanje, Poljaki so potrebovali še uslugo Odenseja ...

"V resnici nismo verjeli, da bi Fulham lahko izgubil točko na tekmi z Odensejem. Ko sem izvedel za rezultat, se je zdelo nemogoče," je dejal vzhičeni kapetan Wisle Cezary Wilk. Skupaj z Andražem Kirmom in ostalimi soigralci je Wilk nemočno taval po igrišču, kjer so Poljaki čakali na novice iz Londona, kjer je Fulham v sodnikovem podaljšku vodil proti Odenseju. Za napredovanje bi Wisla Krakov potrebovala neverjeten zadetek danskega kluba, ki je na koncu tudi zares prišel – z glave senegalskega napadalca Djibyja Falla v zadnji sekundi tekme!

Wislini nogometaši so se že počasi poslavljali od navijačev, ko se je po stadionu začelo šušljati, da je Odense izenačil. Ostalo je zgodovina. In noro slavje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.