Šport > Nogomet
13 ogledov

Xabi sporoča: Barcelona ni nepremagljiva

Sami Khedira Xabi Alonso Reuters
Kapetan Barcelone Carles Puyol je po porazu na El Clasicu pozval svoje igralce, naj pred povratno polfinalno tekmo Lige prvakov strnejo vrste. Na drugi strani Xabi Alonso opogumlja Chelsea in zagotavlja, da Katalonci niso nepremagljivi.

Real Madrid je v soboto na El Clasicu Barceloni po dolgem času zadal drugi zaporedni poraz in naredil velik korak k naslovu španskega prvaka ter močno načel samozavest Kataloncev pred povratno polfinalno tekmo Lige prvakov proti Chelseaju. Lionel Messi in druščina bodo na Camp Nouu lovili zaostanek enega zadetka iz prve tekme v Londonu, ki jo je ob koncu prvega polčasa odločil Didier Drogba.

"Moramo se osredotočiti na torek. Radi bi zmagali in smo zelo blizu novemu finalu. Paziti moramo njihove protinapade," je soigralce opozoril kapetan Carles Puyol in še dodal: "Zelo zanimivo bi bilo, če bi se v finalu znova srečali z Realom. Bilo bi zanimivo videti, kaj bi se zgodilo, a zdaj smo osredotočeni na torek."

Čeprav je kot na dlani, da londonske modre čaka izjemno težka naloga, če bodo želeli zadržati prednost iz prve tekme, je vezist Reala Xabi Alonso prepričan, da to ni misija nemogoče. "Vemo, da je bila Barcelona v zadnjih letih zelo uspešna, da so igrali odlično in prikazali izjemen nogomet, toda niso nepremagljivi. Chelsea ima vodstvo, so v prednosti. Igrati na Camp Nouu je težko, toda videli bomo, kaj se bo zgodilo," je dejal španski reprezentant, ki ga dan kasneje čaka lovljenje rezultata proti Bayernu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.