Šport > Nogomet
33 ogledov

Xavi imenoval naslednika

Xavi Barcelona Valencia Liga BBVA Španija prvenstvo Youtube
Španski nogometaš Xavi je navdušen nad sposobnostmi reprezentančnega soigralca Kokeja.

Xavi Hernandez je ena gonilnih sil španske nogometne reprezentance, ki je v preteklih letih osvojila dva naslova evropskih prvakov in en naslov svetovnih prvakov. Nogometni virtuoz, ki svoje znanje že dolga leta dokazuje tudi v Barceloni, s katero je osvojil vse kar se osvojiti da, se pri 34 letih počai spogleduje z upokojitvijo, svojega naslednika pa je našel že sedaj.

"Koke je neverjeten nogometaš. Ima vse; talent, fizično moč, on je nogometaš sedanjosti in prihodnosti. Označen je bil za dirigenta španskega orkestra za naslednjih deset let. Posebno afekcijo imam zanj, saj igrava na enakem igralnem položaju in resnično menim, da je izjemen igralec," je Xavi dejal pred prvo tekmo četrtfinala na kateri se bosta pomerila prva njegova Barcelona in Kokejev Atletico Madrid.

Čeprav sta Xavi in Koke večino časa na nasprotnih bregovih, kar se nogometa tiče, pa bosta letos najverjetneje družno zastopala španske barve na svetovnem prvenstvu. Precej pričakovane je tudi, da bo prav po končanem turnirju v Braziliji Xavi najavil svojo reprezentančno upokojitev, a navijačem slednje se ob talentih kot so Koke, Isco in Thiago Alcantara za prihodnost definitivno ni bati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.