Šport > Nogomet
26 ogledov

Xavi se Mourinha ne boji

Xavi Hernandez EPA
Pred začetkom nove sezone v Španiji napetost počasi, a vztrajno narašča. Vsi znova govorijo le o dvoboju med Barcelono in Real Madridom, ki sta tudi realno edina kandidata za naslov. Xavi pohvalil galaktike in njihove nove okrepitve.

V Španiji že nekaj let prevladujeta Barcelona in Real Madrid, medtem ko za ostale klube ostanejo zgolj drobtinice. Verjetno nič drugače ne bo niti letos, saj tako Katalonci kot Madridčani že napovedujejo, da se ne mislijo odpovedati statusu najboljših španskih ekip. Eno glavnih vlog na igrišču bo imel pri Barceloni tudi letos odlični Xavi Hernández, ki je pred začetkom sezone spregovoril o večnih rivalih iz prestolnice Španije. Eden ključnih mož aktualnih španskih in tudi evropskih prvakov je še posebej pohvalil kadrovanje galaktikov. Fabio Coentrao in Nuri Sahin naj bi po mnenju Xavija predstavljala prava nogometaša za četo Joséja Mourinha. "Real je pripeljal dobre okrepitve. Ekipa je izkušena, sposobni so igrati na visokem nivoju in zelo dobri so v obrambi. Madrid je zelo dober in to je razlog, zaradi katerega si Barcelona zasluži še več pohval zaradi prevlade v prvenstvu in za njihov izpad v Ligi prvakov," je dejal Xavi in s tem na dušo popihal tudi svoji ekipi. Na vprašanje, če se boji Realovega trenerja Mourinha, pa je odlični vezist odgovoril: "Bolj sem zaskrbljen zaradi njihovih igralcev kot trenerja." Očitno bo tudi letos zanimivo na igrišču in predvsem izven njega ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.