Šport > Nogomet
22 ogledov

Xavi: "V Madridu hočejo očrniti Messija"

Xavi Messi Alba Valladolid Barcelona Liga BBVA Primera Division Španija liga prv Reuters
Vezist Barcelone Xavi Hernández je v intervjuju za katalonski športni dnevnik Sport znova oživel dogodke zadnjega "El Clásica", ki ga je zaznamoval domnevni izpad Lionela Messija po tekmi. Xavi je namignil na to, da želijo s tovrstnimi zgodbami madridski mediji zgolj prikazati Messija v slabi luči.

"To so neumnosti, govorimo o nogometu. Zakaj ne govorimo o nogometu? To se je dogajalo v sto letih nogometa in se bo dogajalo še naprej. Tisti, ki izgubi, odide jezen. Ne vem, kaj se je zgodilo ali se ni zgodilo," se je v pogovoru za dnevnik Sport razgovoril Xavi Hernández.

"Nič nisem videl, niti me ne zanima, niti nisem o tem spraševal Lea. Si želijo prodajati s tem, da je Messi slaba oseba, da je slab v tej epizodi? Ne. Je tekmovalen in takšen bo še naprej. Kaj si želijo z vsem tem?" se je še vprašal.

Madridski mediji so po pokalnem Clásicu prelili veliko črnila glede dejanj Lionela Messija, ki naj bi po njihovih informacijah na parkirišču stadiona Santiago Bernabéu verbalno napadel pomočnika Aitorja Karanko in branilca Álvara Arbeloo. Žaljivke v smeri Karanke ("Kaj gledaš? Ti si le Mourinhova lutka!") je na novinarski konferenci v Madridu potrdil tudi José Callejón.

Villa spet v bolnišnici

Barcelono ta vikend sicer čaka ligaška tekma z Granado, potem pa tekma z AC Milanom v osmini finala Lige prvakov. Po tekmi z rdeče-črnimi bosta sledila kar dva "El Clásica", pokalni in ligaški, ob katerih bo Real Madrid igral še povratno tekmo proti Manchester Unitedu na Old Traffordu.

Iz tabora aktualnih pokalnih prvakov so še sporočili, da se je David Villa zaradi težav z ledvičnimi kamni spet vrnil v bolnišnico in ne bo nastopil proti Granadi. Villa je po zadnji ligaški tekmi proti Getafeju zabil gol, nato pa začutil bolečine, pregled pa je pokazal, da ima asturijski napadalec težave z ledvicami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.