Šport > Nogomet
4444 ogledov

"Z Mourinhom je konec v vseh možnih pogledih"

paolo di canio Reuters
Kontroverzni Paolo Di Canio se je brezkompromisno lotil Joséja Mourinha.

Po imenovanju Joéja Mourinha na položaj trenerja AS Rome za sezono 2021/2022 je za oster napad na portugalskega stratega poskrbel samooklicani fašist Paolo Di Canio.

Nekdanji napadalec Lazia se je v tirado zoper Mourinha spustil v zasebnem pogovoru z neznanim podpornikom Rome prek aplikacije WhatsApp.

Čeprav pogovor ni bil namenjem širši javnosti, so posnetek pridobili italijanski novinarji.

di canio | Avtor: Epa Epa
"Odločili ste se za najslabšo možno izbiro. Razumem, da potrebujete veliko ime, a to je enako kot podpisati pogodbo z igralcem, ki nima več prihodnosti. Mourinho je iskal dobro plačano službo, potem ko je dobil še tretjo košarico v samo štirih letih. Zaradi nekompatibilnega značaja so ga že vsepovsod odslovili, čeprav je bil prav karakter edina dobra stvar pri njem."

"Pri Tottenhamu je dobil nogo zaradi slabih rezultatov in nezmožnosti, da bi ekipo popeljal na višji nivo, potem ko so dveh letih zapravili veliko denarja. Povem vam, da je najslabši od najslabših. Z njim je konec v vseh možnih pogledih. On ne igra nogometa, temveč anti-nogomet. Morda boste uživali v njegovih tiskovnih konferencah, saj zna uprizoriti dober šov, za ponovno sestavo moštva pa si ne bi mogli izbrati slabšega kandidata. Upam si to trditi, ker je bil še pred sedmimi leti moj favorit, celo pred Pepom Guardiolo," je dejal Di Canio.

jose mourinho | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
  • crniovcar 10:05 07.maj 2021.

    On lacista in še kaj drugega je edini ki lahko kaj prišomne !!!!!!!