Šport > Nogomet
13 ogledov

Z Ronaldom slabo

Portugalci bodo v dodatnih kvalifikacijah nastopili brez Ronalda. FOTO: AFP Žurnal24 main
Nastop največjega zvezdnika portugalske nogometne reprezentance Cristiana Ronalda v dodatnih kvalifikacijah za odhod na SP 2010 je pod velikim vprašajem. V BiH Portugalčevo poškodbo slavijo.

Če Cristiano Ronaldo v dodatnih kvalifikacijah za nastop na SP leta 2010 v JAR ne bo mogel pomagati Portugalski v obračunu proti Bosni in Hercegovini, bo to za četo Ćira Blaževića odlična priložnost, da si priborijo svoj prvi nastop na velikem tekmovanju. Tako vsaj menijo v BiH.

Najdražji nogometaš na svetu in član Reala iz Madrida zagotovo ne bo zaigral na sobotnem mestnem derbiju proti Atleticu, saj še ne zdrži napora na treningih, so zadnja sporočila iz kraljevega kluba, kjer predvidevajo, da bo odsoten vsaj še tri tedne. 24-letni Portugalec je odpotoval na Nizozemsko, kjer bo njegov gleženj poskušal pozdraviti specialist Niek van Dyjk. Profesor ga je zdravil že v času, ko se je boril s poškodbo pri Manchester Unitedu. "Stanje je slabše, kot je bilo sprva videti," so zaskrbljeni pri Realu, ne pa tudi v BiH, saj po vsej verjetnosti ne bo pripravljen za prvi dvoboj proti njihovi reprezentanci, ki bo 14. novembra. Portugalec se je poškodoval 10. oktobra na tekmi z Madžarsko, vse od takrat pa je izven pogona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.