Šport > Nogomet
17 ogledov

Z WC nazaj na igrišče

David Beckham bo gradil. Žurnal24 main
Strah, ki je pred tekmo med Hrvaško in Makedonijo popadel Otok (angleški selektor McClaren je zadnjih deset minut tekme med Izraelom in Rusijo preživel na stranišču), se je zdaj preselil na vzhod Evrope.
 

Statistika kvalifikacij

Najboljši strelci:
1.
D. Healey (S. Irska) 13
2. E. da Silva (Hrv) 10
3. E. Smolarek (Pol) 9
4. L. Podolski (Nem) 8
4.
C. Ronaldo (Por) 8

Najboljši podajalci:
1.
F. Ribery (Fra) 6
1.
A. Pirlo (Ita) 6
3.
D. Rommedahl (Dan) 5

Po presenetljivem porazu proti Izraelu zdaj Ruse namreč razjeda skrb, da se Hrvati na Wembleyju proti Angležem, ki o svoji usodi znova odločajo sami, ne bodo trudili dovolj.

Bilić pomirja Ruse

" Pelé je nekoč z obžalovanjem dejal, da ni nikoli igral na Wembleyju, tako da ni nobene skrbi, da ne bi igrali zares. To bo pravi spektakel in v njem želimo sodelovati," optimistično sporočilo Rusom, ki gostujejo v Andori, pošilja hrvaški selektor Slaven Bilić. Njegov jutrišnji tekmec Steve McClaren si je po težki soboti že opomogel: "Dovolj nam je že točka, vendar pa igranje na remi ni v angleški mentaliteti. Šli bomo na zmago in na prvo mesto v skupini."

V skupini A Portugalci proti neposrednim tekmecem Fincem doma potrebujejo le točko, v skupini C pa morajo Turki ob verjetni zmagi Norvežanov na Malti doma premagati BiH. Četrta neznanka pa je v skupini F, kjer Švedi doma gostijo Latvijo, Severni Irci, ki za Skandinavci zaostajajo za tri točke, pa gostujejo v Španiji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.