Šport > Nogomet
17 ogledov

Za 40 evrov na Barcelono v Split

Vstopnice za gostovanje nogometašev Barcelone v Splitu bodo začeli prodajati 6. Žurnal24 main
Hajduk je objavil cene vstopnic za gostovanje evropskega klubskega prvaka Barcelone v Splitu. Če si boste želeli Katalonce ogledati v živo, vas bo to stalo najmanj 40 evrov.

Barcelona bo v Splitu gostovala 23. julija, kar je odlična priložnost, da dopust združite z ogledom nogometnega spektakla.

Le dan po tem, ko so Katalonci na svoji spletni strani uradno objavili, da prihajajo na obisk k Hajduku, so Dalmatinci objavili cene vstopnic, ki pa niso nizke. Najcenejše bodo vstopnice na severni tribuni, kjer bodo stale 40 evrov, najdražje pa na zahodni, kjer bo treba za košček dragocenega papirja odšteti tudi 115 evrov. Objavljene so cene za preprodajo, ki bo trajala do 12. julija, potem pa naj bi se vse cene podvojile.

Barcelona bo v Split pripotovala v solidni zasedbi, a brez reprezentantov južnoameriških držav, ki bodo takrat nastopali na pokalu Amerike. Prav tako pa v prestolnici Dalmacije ne bodo nastopili člani mlade španske reprezentance, ki bodo nastopali na evropskem prvenstvu do 21 let. Tako na Poljudu gledalci ne bodo videli prvega zvezdnika Barcelone Lea Messija in njegovih reprezentančnih soigralcev iz Argentine Javierja Mascherana in Gabriela Milita. Ne bo niti Brazilcev Danija Alvesa, Maxwella in Adriana ter mladih španskih reprezentantov Bojana Krkića, Jeffrena Suareza, Andrea Fontasa, Rubena Mina, Thiaga Alcantare in Romeua Oriola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.