Šport > Nogomet
16 ogledov

Za darilo dobili ukradene vstopnice

Ivan Katalinić RNK Split Pixsell
Predstavniki nogometnega kluba RNK Split so od vodilnih mož Fulhama dobili pet vstopnic za muzej voščenih lutk Madame Tussauds. Ko so želeli vstopiti, pa so jim v muzeju dejali, da so vstopnice ukradene.

Nogometni klub Fulham, ki se je v tretjem predkolu Evropske lige meril z RNK Splitom in ga tudi izločil, je Hrvatom pripravil neprijetno presenečenje. Angleži so Splitčanom podarili pet vstopnic za ogled londonskega muzeja voščenih lutk Madame Tussauds. A darilo pravzaprav ni bilo darilo. "Ko smo prišli pred vhod, so nam dejali, naj počakamo ob strani, saj so vstopnice ukradene. Na srečo so ljudje v muzeju prepoznali, da gre za delegacijo RNK Splita in da s tem nimamo ničesar," je za 24sata povedal direktor kluba Jerko Trogrlić.

V RNK Split so ogorčeni, ker jih iz Fulhama po neljubem dogodku nihče ni poklical. "To je bila zelo neprijetno, ljudje iz Madama Tussaudsa niso poklicali policije, bili pa so prepričani, da so te vstopnice bile ukradene prejšnji mesec. Pri Fulhamu se nam na številko, ki so nam jo dali, ni nihče javljal," je za Index.hr razkril Trogrlić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.