Šport > Nogomet
4 ogledov

Za Deca si želi van der Vaarta

Rafael van der Vaart se bo preizkusil na angleških zelenicah. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanski trener Chelseaja Carlo Ancelotti si po poročanju britanskega časnika The Sun že nekaj mesecev v svojih vrstah želi nizozemskega vezista, ki si kruh služi pri madridskem Realu, Rafaela van der Vaarta.

Pogovori med kluboma za prestop van der Vaarta v letošnjem poletju naj bi se že začeli, vodilni možje modrih pa naj bi bili za Nizozemca pripravljeni odšteti 10 milijonov funtov. Ancelotti si z Nizozemcem želi zakrpati vrzel, ki bo nastala po koncu sezone zaradi odhoda Deca v rodno Brazilijo.

 

Kot še navaja britanski časopis, si Chelsea želi doseči dogovor še pred začetkom svetovnega prvenstva v JAR, saj bi se cena za Nizozemca ob njegovih morebitnih dobrih igrah v Afriki lahko močno povečala. Chelsea je interes za enega najboljših kreativnih igralcev v Evropi pokazal, potem ko se je van der Vaartu na klopi madridskega Reala v začetku sezone slabo pisalo. Toda z dobrimi predstavami je letos pokazal, kako pomemben in učinkovit igralec za galaktike pravzaprav je. Čeprav so se v Realu pred letošnjo sezono želeli odkrižati nizozemske falange, pa je zdaj zanimivo, ali bodo v zadnjem času izjemno razpoloženega van der Vaarta v Madridu prodali ali obdržali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.