Šport > Nogomet
16 ogledov

Za Fàbregasa Arsenal hoče 50 milijonov

Kje bo svojo športno pot nadaljeval Cesc Fabregas? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Arsenal je Barceloni te dni sporočil, kakšna je cena za njihovega nogometaša Cesca Fàbregasa. Angleži za katalonskega vezista zahtevajo 44 milijonov funtov (približno 50 milijonov evrov).

Katalonski trener Pep Guardiola pri svojih nadrejenih še vedno vztraja, da v Barcelono pripeljejo trenutnega kapetana Arsenala, poroča portal eurosport.com. A cena, ki jo zahtevajo Angleži, je za Katalonce previsoka. "Barcelona ni pripravljena plačati 50 milijonov evrov za Cesca Fàbregasa v prihodnjem prestopnem roku,'' je za Guardian povedal predsednik Barcelone Sandro Rosell. Ta je še dodal, da čeprav Guardiola Fàbregasa zahteva, toliko Katalonci zanj pač ne bodo plačali.

 

"Prestop je nemogoč zaradi preprostega razloga. V nogometu vrednost nogometaša pada vsako leto in če smo lani zanj ponudili 40 milijonov evrov, je letos nemogoče pričakovati 50,'' pravi Rosell, ki ni pozabil niti na primer izpred tednov, ko je Arsenal Barçi ''ukradel'' mladega nogometaša Jona Miguela Torala. ''Naš odnos z Arsenalom ni dober – primer Toral nas ni ravno najbolj navdušil.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.