Šport > Nogomet
31 ogledov

Za koga bodo navijali znani Slovenci?

Jagodnik bo navijal za Manchester United, ker ima rad moško igro. O tem smo se l Nik Rovan
Pred sobotnim velikim finalom Lige prvakov na Wembleyju smo se pozanimali, za kogo bodo pesti držali znani Slovenci.

Damjan Janković (gospodarstvenik): "Rahlo se nagibam v stran Barcelone, saj sem si tam ogledal že kar nekaj tekem v živo. Tudi na finale v London grem."

Manca Špik (pevka): "Navijala bom za tistega, ki bo bolje igral, saj si zmago po mojem mnenju zasluži tisti, ki prikaže lepši nogomet."

Goran Jagodnik (igralec Uniona Olimpije): "Za Manchester United, ker igrajo kot pravi moški. Igralci Barcelone samo ležijo po tleh. United igra bolj trdo, kar se mi bolj dopade."

Brane Oblak (nogometna legenda): "Sploh ne gre za to, komu privoščim. V tem trenutku ima Barcelona najboljšo igro in to je dejstvo. Nihče je ne bo nikoli več ponovil."

Matjaž Kek (selektor slovenske nogometne reprezentance): "To ni vprašanje zame. Kluba, ki sta v finalu, dajeta popolno izhodišče za všečno nogometno predstavo, navijal pa ne bom za nobenega. Kvečjemu se bom skušal kaj naučiti. Sicer pa najbrž vsi nestrpno čakamo odgovor na vprašanje, ali je kdo sposoben Barcelono 'vreči dol'."

Artur Štern (estradnik): "Navijal bom za Barcelono. Rad imam Antonija Gaudíja, Katalonce rad primerjam z nami Slovenci – morajo se boriti proti nadvladi, poleg tega pa imam v predmestju Sabadellu tudi prijatelja. Napovedujem 2:1 za Barco."

Zmago Jelinčič (predsednik Slovenske nacionalne stranke): "Igra Barcelone me že dalj časa navdušuje. Pa še nekaj: za špansko moštvo igrajo Španci."

Drago Kos (pravnik): "Navijal bom za Barcelono. Pri tem klubu je nogomet spet postal igra."

Jure Košir (predsednik zbora in odbora za slpske discipline na SZS): "Pesti bom stiskal za Manchester United. Bolj mi je všeč ta trden, delavski stil igre. Rooney se mi zdi najbolj kompleten igralec. Barcelono je res lepo gledati, a se mi zdijo preveč 'šminkerska' ekipa."

Dr. Andrej Stare (športni novinar in komentator): "Barcelona, ki je absolutni favorit, ne bo tako gladko zmagala, kot nekateri mislijo. Manchester United na tleh Združenega kraljestva zelo redko izgublja odločilne tekme. Tekmo bo odločila ena genialna poteza, bodisi Messija ali Rooneya. Če pa ne njiju, pa Inieste ali Parka."

Uroš Slak (televizijski voditelj): "Počakal bom prvi polčas in se potem odločil, čigava igra se mi bolj dopade. Oba kluba sta mi zelo pri srcu."

Sašo Udovič (bivši nogometni reprezentant): “Za Manchester United bom navijal zato, ker sem po duši 'Realovec'. Njihova zmaga bi bila za nogomet dobra, saj bi se stvari vsaj malo uravnotežile. Če zmaga Barcelona bo izpadlo tako, kot da je brezveze, da ostali sploh igrajo nogomet.”

Branko Čakarmiš (programski direktor ProPlus): "Navijal bom za Barcelono in napovedujem njihovo zmago s 5:4 po izvajanju enajstmetrovk."

Maja Keuc (pevka): "Barcelona mi je bolj pri srcu, še posebej Messi in njegova simpatičnost ter njegova humanitarna nota, ki jo kaže skozi Fundacijo za otroke, ki jo ima skupaj z Herbalifom, kot tudi celotna Barcelona, ki nosi na svojih dresih brezplačen napis Unicef."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.