Šport > Nogomet
73 ogledov

Za Lazarevića: "Junija odmevnejši prestop"

lazarević krhin slovenska nogometna reprezentanca slovenija zda Anže Petkovšek
Reneju Krhinu Bologna v nadaljevanju Serie A obljublja več minut na igrišču in noče slišati o njegovem odhodu. Dejan Lazarević pa je s svojimi igrami dvignil obrvi prvoligaških klubov.

Kakšno leto je za Dejanom Lazarevićem! Dodobra se je uveljavil v italijanski drugi ligi. Redno igra, pred kratkim je v majici Padove zabil tudi svoj drugoligaški prvenec, sijal je tudi v majici mlade reprezentance, na tekmi z ZDA pa je debitiral tudi za člane. Obilica razlogov torej, da je pristal v zapiskih številnih oglednikov. "Lazarević nabira prepotrebne izkušnje v drugi ligi, ki je fizično zelo trda. Dobro mu gre od nog. Junija pričakujemo odmevnejši prestop. Prvoligaški klubi so se oglasili že lanskega junija, ampak smo se odločili, da bomo še eno sezono v drugi ligi," ostaja miren njegov zastopnik Marcel Kačinari.

Primorec bdi tudi nad kariero Reneja Krhina, ki se v letošnji sezoni ni najedel minut v Bologni. Jeseni je na šestih tekmah na igrišču prebil 336 minut in bil trikrat član prve enajsterice. "Bologna noče slišati, da bi Rene odšel. Je tretji zadnji vezni v klubu, igrata pa dva," pojasnjuje Kačinari. Štajerskemu talentu konkurenco predstavljata prekaljena urugvajski reprezentant Diego Fernando Perez Aguado in Belgijec Gaby Mudingayi. "V Bologni so mu obljubili več minut. Sicer je do konca prestopnega roka vse možno, ampak zelo težko. Nekateri klubi so se zanimali zanj, ampak  zaradi solastništva (Bologne in Interja, op. a.) je malo zapletena situacija," še dodaja agent dveh nogometnih draguljev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.