Šport > Nogomet
21 ogledov

Za Maribor pokonci ob štirih zjutraj

navijači šal Maribor Viktoria Plzen Liga prvakov Ljudski vrt Gregor Katič
Prvi kupec vstopnice za dvoboj med Mariborom in Astano se je pred prodajnim mestom znašel že ob 5.20, kar dokazuje kako zvesti so mariborski navijači.

"Pred trgovino sem bil že ob 5.20. Naslednji je prišel okrog pol sedmih, več kot uro sem bil sam pred prodajno linico. Potem so začeli prihajati ostali," je za klubsko spletno stran povedal 57-letni Darko Lukič, ki je sicer dolgoletni kupec sezonske vstopnice za tekme Maribora.

"Ni mi težko vstati. Sploh ob trenutkih kot so ti, ko bodo šli z mano na tekmo tudi moji najbližji. Vstal sem ob 4.15 in se ob petih že odpeljal proti Vijol’čni Bajti. Vedno sem raje prej tukaj, da si lahko med prvimi zagotovim najboljše razpoložljive sedeže. Ko je vnuk rekel, dedek, jaz bi šel s tabo na stadion, ni bilo dileme. Moral sem za družino priskrbeti vstopnice, kupil sem jih šest. Zavedamo se, da imamo letos zahtevnejšega prvega nasprotnika kot prejšnja leta. Želim si, da bi uspešno začeli sezono in da bomo znova spremljali vrhunske tekme v Ljudskem vrtu," je pojasnil zvesti navijač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.