Šport > Nogomet
0 ogledov

Za odhode kriv stadion

Žurnal24 main
Pogovarjali smo se z Danijelom Brezičem, enim od enajsterice bivših igralcev Interblocka. "Gotovo bi bil položaj drugačen, če bi gradbeno dovoljenje dobili prej," pravi Breza.

 

Kako je potekalo slovo od Interblocka?

Možje v klubu so nam predstavili, da so glede na to, da se je gradnja stadiona zavlekla, prišli določeni varčevalni ukrepi. Prišli smo do zaključka, da bomo šli narazen, da mi igralci olajšamo pot gospodu Pečečniku. Da ne bo prevelkih vložkov, dokler ne dobi projekta. Gotovo bi bil položaj drugačen, če bi gradbeno dovoljenje dobili prej. Poskusil bom najti novo ekipo, Interblocku pa želim, da uresniči projekt, ki bi bil res velika pridobitev za slovenski nogomet.

Možje v klubu so nam predstavili, da so glede na to, da se je gradnja stadiona zavlekla, prišli določeni varčevalni ukrepi. Prišli smo do zaključka, da bomo šli narazen, da mi igralci olajšamo pot gospodu Pečečniku. Da ne bo prevelkih vložkov, dokler ne dobi projekta.
Danijel Brezič

 

Vam je bilo ponujeno znižanje pogodbe?

Bilo je več opcij. Sprva se je govorilo o znižanjih pogodb, nato pa smo prišli do zaključka, da je tako najhitreje in najboljše za obe strani.

 

Na koncu ni bilo druge rešitve?

To v tem trenutku ustreza obema stranema. Vložki v ekipo, ki še ne bi imela možnosti igrati na tem stadionu, verjetno niso smiselni.

 

Zdaj ste prosti igralec, brez odškodnine?

Gotovo. Podpisali smo dokument, da nihče nikomur ničesar ne dolguje.

 

Kako naprej?

Neki stiki z določenimi klubi so že vzpostavljeni. Verjetno bom ostal v Sloveniji. Za tujino se že dolgo nisem odločil, tudi zdaj najbrž ne. Vendar nikoli ne reci nikoli. Fantom v Interblocku želim, da obstanejo v ligi. To je priložnost, ki je sicer morda ne bi dobili. Zdaj je njihova naloga, da jo izkoristijo. Že na prvi tekmi so pokazali, da lahko zmagajo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.