Šport > Nogomet
27 ogledov

Za Torresa ponudil 60 milijonov €

Žurnal24 main
Roman Abramovič si v svoji ekipi očitno zelo želi španskega napadalca Fernanda Torresa, ki trenutno brani barve Chelseajevega premierligaškega tekmeca, Liverpoola. Zanj ponuja 60 milijonov eurov.

Angleške medije so preplavile novice o tem, da naj bi bil Fernando Torres vse bližje prestopu k aktualnemu angleškemu prvaku, Chelseaju. Roman Abramovič je zanj najprej ponudil 40 milijonov angleških funtov (47,3 milijona eurov), toda njegovo prvotno ponudbo so na Merseysideju zavrnili in ruski magnat jo je bil "prisiljen" izboljšati za dodatnih 10 milijonov.

Vodilni možje Liverpoola zadeve ne komentirajo, medtem ko so pri Chelseaju zapisali: "Res je, da je Liverpool zavrnil prvo ponudbo, toda zgodba se s tem še zdaleč ni zaključila. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, ko bo na mizo Christiana Purslowa prispela ponudba v višini 50 milijonov funtov (59 milijonov eurov)."

Novi manager Liverpoola, Roy Hodgson, je sicer v petek izjavil, da bo El Niño naslednjo sezono igral pod njegovo taktirko, toda pomembno je kaj bo rekel Španec, ki še ni podal svoje končne odločitve glede nadaljevanja svoje kariere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.