Šport > Nogomet
30 ogledov

Za Torresa želijo 58 mio in Anelkaja

Se bo Fernando Torres še objemal v rdečem? Vse bliže je Chelseaju. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Prestop Fernanda Torresa iz Liverpoola v Chelsea še ni padel v vodo. Reds so jim ga zdaj pripravljeni odstopiti za 58 milijonov evrov in Nicolasa Anelkaja. Prestopni rok se končna v ponedeljek.
"Igralci najvišjega ranga so vedno dobrodošli v ekipo," je na vprašanje, če kaj ve o prihodu Fernanda Torresa v Chelsea odgovoril Frank Lampard. "Bomo videli, koga bo vodstvo ekipe res pripeljalo."

Predzadnji dan prestopnega roka za mizo zopet sedijo predstavniki dveh premierligašev Chelseaja in Liverpoola – spet so živa pogajanja za prestop španskega napadalca Fernanda Torresa. Kot poroča goal.com Reds za Torresa zdaj zahtevajo 50 milijonov funtov (to je okoli 58 milijonov evrov) in še Nicolasa Anelkaja (in ne Daniela Sturridga, ki bi jim ga raje dali Bluesi).

Francoski napadalec je preverjeno dober (pred devetimi leti je kot posojen igralec eno sezono že igral na Anfield Roadu), pa še dobro naj bi se ujel z Urugvajcem Luisom Suarezom, ki je Liverpool okrepil v četrtek.

Medtem časnik Mirror poroča, da naj bi Chelsea raje ponudil 70 milijonov evrov, saj jim nikakor ne želijo odstopiti Anelkaja.

Torres letos ni tako dober kot lani, pa še javno je oznanil, da želi oditi in to je razlog, da se je Liverpool vrnil k pogovorom za prestop. V četrtek so Reds odbili ponudbo modrih v višini 41 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.