Šport > Nogomet
20 ogledov

Za zmerjanje in prerivanje sodnika prejel rdeči karton

Jermaine Jones Youtube
V Nemčiji rojeni ameriški nogometaš Jermaine Jones, ki je kar sedem let igral za moštvo Schalke 04, je v lanski sezoni odšel iz Evrope in sedaj kruh služi pri ameriškem klubu New England Revolution. S sodniki v ameriški nogometni ligi pa se nikakor ne more sprijazniti.

Ameriško-nemški nogometaš Jermaine Jones je znan po čustvenih izbruhih med tekmami in nepotrebnih grobih prekrških, ki so mu že večkrat v karieri prinesli rdeči karton. Še v dresu Schalke 04 je v nemški prvi ligi namerno stopil na nogo nemškemu reprezentantu Marcu Reusu. Nemška nogometna zveza ga je zato za dva meseca izključila iz vseh tekmovanj.

Sedaj pa je svojo vročekrvnost pokazal še med tekmo v ameriški ligi MLS. Potem ko glavni sodnik Mark Geiger ni kaznoval igre z roko v kazenskem prostoru na tekmi med Jonesovo ekipo New England Revolution in D.C. United v sodnikovem podaljšku, je nogometaš popolnoma izgubil živce. Pretekel je dobro tretjino igrišča in glasno zmerjal in prerival sodnika. Ta mu je zato pokazal rdeči karton.

Soigralci so Jonesa nato nekoliko pomirili, kapetan ekipe New England Revolution pa je jezno odkorakal z igrišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.