Šport > Nogomet
1396 ogledov

Zabil gol in zaprosil dekle

Eduardo Bello Reševalni pas/Twitter
V svetu nogometa smo priča različnim slavjem zadetkov. Nekatera so resnično izvirna, toda verjetno smo bili prvič priča, da bi nekdo proslavil zadetek tako, da bi zaprosil svoje dekle.

Eduard Bello, napadalec Antofagaste, je na tekmi čileanskega prvenstva proti Evertonu dosegel zadetek, nato pa pohitel do klopi svoje ekipe, kjer je vzel škatlico s prstanom in se napotil na tribuno, kjer je pokleknil pred svojo izbranko.

Posluha za romantiko pa ni imel glavni sodnik srečanja, ki je Bellu pokazal rumeni karton, ker je zapustil igrišče. Toda Bello se verjetno ni preveč sekiral, saj je glavno, da je dekle reklo: "DA!"

Da bi Bello ustvaril svoj romantični načrt, mu ni bilo potrebno dolgo čakati, saj je zadetek dosegel že v drugi minuti srečanja. Očitno pa mu je vse skupaj dalo dodatno energijo in motivacijo, saj je romantični napadalec dosegel tudi drugi zadetek svoje ekipe. Toda tudi dva Bellova gola nista bila dovolj za Antofagasto, ki je izgubila 3:2.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.