Šport > Nogomet
19 ogledov

Zabil gol, nato pa mu je umrl oče

Francisco Alcacer Paco Španija Reuters
Mladi nogometaš Valencie Francisco Alcacer je sinoči najprej zabil zadetek Romi na prijateljski tekmi, nato pa mu je v poznih večernih urah umrl oče, ki se je vračal z Mestalle domov.

Osemnajstletni Alcacer je ob zmagi Valencie nad Romo (3:0) dosegel tretji zadetek za četo Unaia Emeryja. A veselje se je za enega izmed večjih španskih nogometnih biserov hitro končalo, saj je v noči s petka na soboto na poti s stadiona proti domu umrl njegov oče, ki se je domov vračal prav s sinom in ženo.

Franciscov oče se je nenadoma zgrudil, hitro pa mu je na pomoč priskočila klubska zdravniška služba, ki pa ga ni uspela oživiti. Vzrok smrti za zdaj še ni znan. Po tragičnem dogodku so Pacu, kot mu pravijo prijatelji, prvo tolažbo "ponudili" predsednik kluba Manuel Llorente in trenerski štab Valencie.

Alcacerja ste ljubitelji slovenskega nogometa imeli priložnost spoznati na delu lani poleti v Celju, ko sta se na prijateljskem dvoboju na areni Petrol merila domače Celje in Valencia – naj spomnimo, da so slavili Celjani (2:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.