Šport > Nogomet
24 ogledov

Zaboden, ker so mislili, da je Manchestrov

Navijači Manchestra se znajo dobro zabavati, nekdo pa je bil zaradi njih celo na Žurnal24 main
Rim je te dni daleč od romantične italijanske prestolnice. Zasedli so ga španski in angleški navijači, nedolžni pa očitno niso niti domačini, ki so enega človeka celo zabodli.
 
 

Ves krvav je ležal na tleh, kričal, medtem ko so ga štirje zabadali.

Rimska policija

 
Množični dogodki, kakršen je finale Lige prvakov , imajo nemalokrat tudi svoje žrtve. Tako sta svoje bivanje v Rimu drago plačala dva moška, ki so ju neznanci zabodli. Greg Whedon je bil v bližini svojega hotela z nožem ranjen v nogo, štirje Italijani pa so zabodli 23-letnega Američana, ki se je z njimi pogovarjal v angleščini, zato so menili, da je navijač Manchester Uniteda . "Ves krvav je ležal na tleh, kričal, medtem ko so ga štirje zabadali," je o tem okrutnem dejanju poročala policija. Omenjena četverica je bila aretirana. Že prej je roka pravice dosegla 19-letnega britanskega navijača in njegovega očeta, ki sta udarila policista, ko je ta želel pomiriti nerede. Druga dva Britanca sta odšla s policisti, ker sta račun za 300 evrov v neki restavraciji plačala s ponarejenimi bankovci. Sicer pa si rajanje angleških navijačev lahko ogledate v spodnjem videu.



Italijanski mediji poročajo, da je do večjega pretepa med navijači Manchestra in italijanskimi nogometnimi privrženci prišlo tudi v Pisi . Policija je strasti umirila, Angleži pa so davi nadaljevali pot proti Rimu. Italijanski policisti so v Rimu priprli večje število angleških in španskih navijačev. Trojico Špancev je policija priprla, ker so na tekmo pripotovali oboroženi s palicami. Policija je potrdila, da je bivališče priskrbela tudi dvema angleškima navijačema, ki ju je že popoldan premagal alkohol. Vsi omenjeni si bodo tekmo lahko ogledali le pod budnim nadzorom rimske policije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.