Šport > Nogomet
128 ogledov

Zahovič in Djurovski podala odstop

Zlatko Zahovič in Milko Djurovski sta ponudila odstop. Žurnal24 main
Po novem, že sedmem prvenstvenem porazu mariborskega nogometnega prvoligaša so stvari v Ljudskem vrtu postale zelo vroče. Deseterica mariborskih navijačev je po tekmi zahtevala pogovor z Zlatkom Zahovičem.

V vodstvu štajerskega prvoligaša so za Zurnal24 zanikali vest, da naj bi navijači Maribora vdrli v klubske prostore in zahtevali odstop trenerja. Po besedah direktor kluba Bojana Bana so se navijači po tekmi zbrali v lokalu in zahtevali, da jih sprejme športni direktor Kluba Zlatko Zahovič. Slednji je to tudi storil in jih povabil v pisarno, kjer je skupaj s trenerjem Milkom Djurovskim podal odstopno izjavo. O njuni usodi bo v ponedeljek odločil upravni odbor kluba.


Mariborskim navijačem je prekipelo. © Saša Despot

 

Mariborski navijači prav Djurovskega krivijo za slabo igro Maribora, ki je po 17 kolih Prve Lige Telekom Slovenije šele na šestem mestu s skoraj 20 točkami zaostanka za vodilnimi Domžalami. Kaplja čez rob pri potrpljenju navijačev je bil današnji poraz proti ljubljanskemu Interblocku (0:1).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.