Šport > Nogomet
12 ogledov

Zahovič: "Konkurenti so nervozni"

Žurnal24 main
Izjave Mirana Pavlina o mariborskih lobijih, ki naj ne bi hoteli, da je Koper prvak, so glasno odmevale. Kaj meni o njih, smo povprašali športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča.
Po drugi strani smo se na lestvici Kopru približali na devet točk. Zato je nervoza pri naših konkurentih velika, saj je Maribor pač Maribor.
Zlatko Zahovič

"Njegova izjava me je precej presenetila, saj ne obstajajo nikakršni lobiji. Vsak pa je odgovoren za svoje izjave. Mislim, da je to že demantiral in da je bil vroče glave. Tu ga je treba razumeti," je dejal Zlatko Zahovič. Prvi kadrovnik štajerskega prvoligaša je imel prav, saj je športni direktor in igralec Kopra Miran Pavlin na ponedeljkovi novinarski konferenci nekoliko spremenil svoje besede, izrečene neposredno po dvoboju proti Domžalam, češ da naj bi s sklicevanjem na mariborski lobi mislil predvsem na sodnike z mariborskega območja, nikakor pa ne na mariborski klub, ki sodi med Kopru prijateljske klube.

Nadaljevanje pogovora je bilo še bolj zanimivo. Športni direktor je nadaljeval: "Po drugi strani smo se na lestvici Kopru približali na devet točk. Zato je nervoza pri naših konkurentih velika, saj je Maribor pač Maribor. To je bil lapsus, ki se lahko zgodi vsakemu.“ Očitno bo nadaljevanje prvenstva še kako zanimivo. Tako na igriščih kot izven njih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.