Šport > Nogomet
54 ogledov

Zahović oslabil neposrednega tekmeca

Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt Profimedias
Slovenskega državnega prvaka je okrepil 25-letni bosanski napadalec Jasmin Mešanović.

Mariborčani so se po upokojitvi Milivoja Novakovića okrepili z najboljšim strelcem bosanskega prvaka Jasmina Mešanovića, ki je v lanski sezoni dosegel 11 ligaških zadetkov in Zrinjski vodil do tretje ligaške lovorike v zadnjih štirih letih.

"Iskali smo močnega napadalca, ki bi nam prinesel dodatno kvaliteto in dosegli namen z Jasminom Mešanovićem. Gre za igralca po naših željah, ob tem pa smo ubili dve muhi na en mah. Pripeljali smo vrhunskega igralca in oslabili neposrednega tekmeca," je ob sklenitvi dogovora, veljavnega do leta 2020, za Nkmaribor.si pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

"Vtisi so odlični, zelo sem vesel, da sem postal nogometaš Maribora. Zavedam se, da sem prišel k enemu največjih klubov tej regiji, ki je vajen zbiranja trofej in storil bom vse, kar lahko, da bi pomagal ter prispeval svoj delež pri uresničitvi novih ciljev. Ne dogaja se pogosto, da igralec prestopi k naslednjemu nasprotniku, a je tudi to del nogometa. Tako se je zgodilo, moje ambicije pa so zdaj povezane le z uspešnimi igrami v Mariboru. Prišel sem kot prvak in z željo, da bom ponovno prvak. Ob tem pa, da bi bili uspešni na evropskem prizorišču," pa je za spletno stran kluba povedal novopečeni član vijoličastih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.