Šport > Nogomet
20 ogledov

Zahovič ostaja športni direktor

Zlatko Zahovič še naprej ostaja športni direktor mariborskega nogometnega prvoli Žurnal24 main
Zlatko Zahovič ostaja športni direktor mariborskega nogometnega prvoligaša, je za spletno stran zurnal24.si potrdil direktor Maribora Bojan Ban.

Člani upravnega odbora kluba so danes sprejeli predlog športnega direktorja Zlatka Zahoviča za prekinitev pogodbe s trenerjem prvega moštva Milkom Đurovskim. Zahovič ni podal odstopne izjave, zato upravni odbor o njegovem statusu ni razpravljal in še naprej ostaja športni direktor kluba.

V ponedeljek je vodenje ekipe že prevzel Branko Horjak, Zahovič pa se bo kmalu podal v lov na naslednika Đurovskega, ki je na klopi Maribora zdržal dobra dva meseca. Makedonski strokovnjak je v dvanajstih tekmah v prvenstvu zbral le dve zmagi. Nazadnje je Maribor slavil zmago v četrtem kolu proti zadnjeuvrščenemu Livarju. Pred Đurovskim se je moral posloviti že Marijan Pušnik, ki je sporazumno prekinil pogodbo z NK Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.