Šport > Nogomet
28 ogledov

Zahovič: "Rep vreden pet milijonov!"

1/11
Žurnal24 main
Italijanski klubi so lačni slovenskih igralcev. Zlatko Zahovič jim Rajka Repa ponuja za pet milijonov evrov in pravi, da ima prednost Palermo. V galeriji si poglejte okvirno vrednost vijolic po Transfermarkt.de.
Italijanom zanimiv tudi Koprčan Stančić
Poleg Rajka Repa in Roberta Beriča, omenja pa se tudi Jasmin Kurtić (HiT Gorica), naj bi bil za italijanske klube zanimiv tudi Dino Stančić (Koper). Zanj naj bi "zagrizla" Napoli in Parma.

Italijanska Serie A, ki je igralsko predvsem pa finančno že dolgo časa v krizi, je kot kaže v Sloveniji našla ugoden in poceni vir nogometašev. Josip Iličić in Armin Bačinović sta navdušila ob prihodu k Palermu, zato tudi ostali klubi z Apeninskega polotoka pogledujejo čez vzhodno mejo. Že dolgo časa je znano, da sta naslednja v vrsti za prodajo Rajko Rep in Robert Berić, športni direktor Maribora Zlatko Zahovič pa je za italijanske medije dejal, da imajo Rosaneri pri pogajanjih prednost pred vsemi ostalimi klubi. Med največjimi interesenti naj bi bil Napoli. POGLEJTE SI GALERIJO Z OKVIRNIMI CENAMI NOGOMETAŠEV MARIBORA (PO STRANI TRANSFERMARKT.DE)

“Rep? Pogosto se pogovarjamo s Palermom, tudi zaradi našega dobrega odnosa, toda nič ni še odločenega, nobenega dogovora še nismo sklenili," je za spletno stran Mediagol.it povedal Zahovič. "Jasno je, da obstaja interes, saj Palermo spremlja njega, kot tudi ostale igralce, ampak to je nekaj normalnega. Maribor je velik klub z veliko mladimi talenti, Iličić in Bačinović sta potrdila veliko delo našega kluba," je še dodal.

V Italiji se govori o raznoraznih številkah, a mirno vam lahko rečem, da je Rep vreden pet milijonov evrov.
Zlatko Zahovič

Poleg Napolija je resno zagrizel še en klub - Fiorentina - kateri je Iličić v zadnjem kolu Serie A zabil tudi fantastičen zadetek. "Napoli in Rep? Res je, da jim je Rep všeč, ampak kot pravijo vsi v Italiji naj bi ga spremljala tudi Fiorentina, tako njega kot ostale talente," je za italijanske mikrofone še povedal prvi mož štajerskega velikana. Kljub vsemu je zatrdil, da ima zaradi "starih zaslug" prednost pred vsemi še vedno klub iz Sicilije, medtem ko se naj bi za nogometaša zanimal celo sloviti Ajax: "Palermo ima prednost pred vsemi, saj je Zamparini velik predsednik, velik človek in zato jim bomo vedno dajali prednost zaradi njegove prijaznosti in uglajenosti. Za fanta se je zanimal tudi Ajax, toda ponavljam - z Zamparinijem imamo izjemen odnos saj je kredibilna oseba in imamo ga za prijatelja Maribora."

(Rep, op. p.) Igra kot Donadoni, ki je bil zame pri AC Milanu najboljši italijanski vezist.
Zlatko Zahovič

Italijane je še zanimalo, kako bi "Zaho" opisal Repa, igralca, ki je iz CM Celja prišel kot direktna zamenjava za Iličića: "Je velik talent, ki daje inteligenco na sredini igrišča, zame pa je brez dvoma že pripravljen za igranje v Italiji. Da si boste bolje predstavljali - igra kot Donadoni, ki je bil zame pri AC Milanu najboljši italijanski vezist," jim je odvrnil samozavestni Zahovič. Odločnosti ni izgubil niti pri Repovi ceni: "V Italiji se govori o raznoraznih številkah, a mirno vam lahko rečem, da je Rep vreden pet milijonov evrov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.