Šport > Nogomet
3864 ogledov

Zahović se je odzval na zapise o sporu s Pavlinom

Pavlin Zlatko Zahović
Zlatko Zahović se je odzval na zapise o sporu z dolgoletnim sodelavcem.

Zlatko Zahović in Miran Pavlin sta dolga leta sodelovala v reprezentanci, nato pa sodelovanje obudila tudi v klubskem nogometu pri Mariboru, kjer prvi deluje kot športni direktor, drugi pa je njegov prvi pomočnik. A po udeležbi Pavlina na dobrodelni tekmi v Biljah, ki jo je obeležil tudi predsednik Uefe Aleksander Čeferin, ki z Zahovićem ni v najboljših odnosih, naj bi prišlo do razkola med nekdanjima reprezentantoma.

"Po naših stoodstotnih informacijah je še isti večer, ko je po humanitarnem obračunu v Biljah sedel na skupni večerji z glavnimi akterji sijajne tekme, Miran Pavlin dobil klic Zlatka Zahovića. Številne priče znajo povedati, da je bilo mogoče iz njegovega telefona slišati precej povišane tone in da je sicer zmeraj mirni Pavlin eksplodiral. 'Dvajset let za tabo čistim drek, zdaj si šel pa predaleč!' naj bi zabrusil svojemu sogovorniku. Vse od konca razgretega telefonskega pogovora naprej pa stvari pod Kalvarijo niso več enake. Kot so nam povedali naši viri, Pavlina vse od takrat nihče ni videl v Ljudskem vrtu," so danes o sporu med Zahovićem in Pavlinom zapisali pri športnem mediju Ekipa.

Pavlin Zlatko Zahović NK Maribor Šport Konec sodelovanja med Zahovićem in Pavlinom?

Povsem drugače so zadevo predstavili v NK Maribor. "Podobnih zadev smo že vajeni in jim običajno ne namenjamo dodatne pozornosti. Toda po zapisih v medijih z namenom iskanja afer v klubskih pisarnah, opisanih kot domnevno skrhane odnose Zlatka Zahoviča in Mirana Pavlina, objavljamo pojasnilo o temi, ki je vzela pozornost novi vijol'čni zmagi v osmem prvenstvenem krogu," je tako moč prebrati na spletni strani mariborskega kluba.

Temu je sledila Zahovićeva izjava: "V klubu uživamo v odličnih predstavah našega moštva. Glede medijskih zapisov o drugih temah pa imava z Miranom Pavlinom preveč skupne preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, da bi kdo uničil to prijateljstvo ter poslovno partnerstvo. Ne glede na poskuse naju nihče ne more skregati, to vez je nemogoče uničiti."

Pavlin je v Mariboru kot funkcionar sicer začel delovati leta 2011. Dve leti kasneje se je za nekaj mesecev poslovil, a se nato vrnil in v klubu ostal vse do danes. 46-letnega Gorenjca pogodba na Maribor sicer veže vse do leta 2024.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.