Šport > Nogomet
24 ogledov

Zahovič: "Štiri zmage Reala"

Zlatko Zahovič verjame, da lahko Real sezono konča s tremi lovorikami. (Foto: Ni Žurnal24 main
Zlatko Zahovič ne skriva naklonjenosti madridskemu Realu in napoveduje štiri zmage v 18 dneh proti največjem rivalu na največjem nogometnem derbiju an svetu - na El Clásicu.

"Pričakujem štiri zmage Reala, to bi bilo nekaj najbolj normalnega," pred štirimi tekmami med Realom in Barcelono v naslednjih 18 dneh pravi Zlatko Zahovič, ki nikoli ni skrival, da je velik navijač belega baleta.

Velikana španskega in svetovnega nogometa se bosta že jutri pomerila v ligaškem obračunu v Madridu, v sredo v finalu španskega pokala v Valencii, čakata pa ju še dve srečanji v polfinalu Lige prvakov.

Cristiano Ronaldo in Dani Alves | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ne komentira manjših
Barcelona se je z igrami v zadnjem času za mnoge prebila celo med najboljše nogometne ekipe vseh časov, Zahovič pa ne deli tega mnenja: "Real je devetkratni evropski prvak in nihče od nas, ki imamo radi Real, ne komentira manjših klubov," je dejal rekorder po številu nastopov in golov za slovensko reprezentanco, ki se prav tako ni želel spuščati v primerjave med obema trenerjema, Joséjem Mourinhom in Josepom Guardiolo. "Veliki na male gledamo točno tako, en je velik, en pa majhen," zatrjuje Zahovič, ki verjame, da lahko Real še vedno osvoji tri lovorike v tej sezoni. "Bilo bi zelo neambiciozno in neodgovorno, da se tako ne bi razmišljalo," pravi športni direktor Maribora, ki zavrača možnost, da bi nogometaše Reala motiviral poraz konec novembra, ko so na Nou Campu v Barceloni klonili s kar 0:5. "Motivacija v nogometu ne igra, igra kakovost, ta pa je – tako kot tradicija in vse drugo – na strani Reala," je sklenil Zahovič. Barcelona sicer v španski ligi Realu beži za osem točk, zato Madridčani to soboto morajo zmagati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.