Šport > Nogomet
0 ogledov

Zahtevam opravičilo!

1/2
Žurnal24 main
Zadeva Pokorn–Sulejmanović ne miruje. Kapetan velenjskega Rudarja je pozval nogometaša MIK CM Celja Jalna Pokorna, naj se mu opraviči za neutemeljene obtožbe.

"Na podlagi posnetka, kjer se jasno vidi, da ni bilo nobene namere, nobenega dvignjenega podplata v koleno, bi bilo korektno, da bi se mi opravičil. Na istem mestu, kjer me je obtoževal. Pri vas," je dejal Sulejmanović in na naše vprašanje, kaj bo naredil, če opravičila ne bo, povedal: "To bomo pa še videli. V tem trenutku bi rad, da videoposnetek demantira vse njegove izjave. Nisem noben drvar. Zahtevam opravičilo, in to čim prej."

 

Preberite še

Pokorn je lahko odsoten več mesecev

Vse kaže, da se je Jalen Pokorn malce prehitro in nespretno odzval. To sta potrdila tudi naša sogovornika. Nekdanji selektor Brane Oblak in nekdanji nogometaš Sašo Udovič trdita, da ni šlo za nameren prekršek. "Gre za povsem običajen nogometni dvoboj. Pokorn je šel vanj s premehko nogo in verjetno zato utrpel poškodbo," je povedal Oblak, s katerim se Udovič povsem strinja. "Rekel bi, da to niti prekršek ni, kaj šele nameren prekršek. Oster dvoboj, vendar nič več kot to."

Jalen bo počival
Celjski zdravnik Stevan Djordjević je v četrtek o poškodbi dejal: "Položaj se je zapletel. Stanje kolena je ob zadnjem pregledu povsem drugačno . Koleno je zatečeno, v njem pa je kri. Treba bo narediti magnetno resonanco in mislim, da bo potreben še kakšen poseg, verjetno artroskopija. Verjetno bo počival več mesecev," po vnovičnem pregledu Pokornovega kolena pravi dr. Djordjević.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.