Šport > Nogomet
21 ogledov

''Žal mi je za izjave, naredil sem napako''

Ronaldo Osasuna Pamplona Real Madrid Copa del Rey španski kraljevi pokal EPA
Napadalec Real Madrida Cristiano Ronaldo je priznal, da je pred tremi leti naredil veliko napako, ko je svoje kritike obtožil, da mu zavidajo mladost, videz in denar.

Cristiano Ronaldo je famozni citat, ki ga je izrekel pred tremi leti, označil za napako, ki je škodovala njegovi javni podobi. ''Zavidajo mi, ker sem mlad, čeden in bogat,'' je leta 2011 izjavil portugalski reprezentant, ki si želi zdaj nevtralizirati svojo javno podobo.

''Bila je napaka,'' je priznal Ronaldo. ''To sem izjavil po tekmi, na kateri nisem zadel in bil sem zelo jezen. Rekel sem nekaj, kar mi kasneje ni bilo všeč. Kot sem že povedal, nisem popoln. Sem človek iz mesa in krvi, tako kot vsak. Jokam, se smejem in imam svoje težave,'' je na svojo človeško plat opozoril 28-letni nogometaš.

''Navijači me bolje razumejo''

Ronaldo je prepričan, da je v zadnjih dveh sezonah dozorel tako na igrišču kot v zasebnem življenju. ''Če rečem nekaj, česar ne bi smel, se opravičim navijačem. Z leti se učiš iz svojih napak. Občutek imam, da me navijači bolje razumejo. Raje vidim, da govorijo o tem, kar se dogaja na igrišču,'' je povedal Ronaldo in dodal, da se včasih vede preveč naravno, zato ga pogosto narobe razumejo. ''Moje vedenje se je spremenilo, a moja osebnost ostaja enaka. Zelo sem tekmovalen in sovražim izgubljati. Rad bi bil najboljši v svojem klubu in državi. Tak sem bil pri Manchester Unitedu in Real Madridu,'' je še povedal portugalski nogometni virtuoz.

Ronaldo je famozni citat izrekel po tekmi Lige prvakov proti Dinamu iz Zagreba, ki se je končala z zmago kraljevega kluba (1:0).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.