Šport > Nogomet
26 ogledov

''Žalostno, da se je tako končalo''

lionel messi EPA
Nogometaši Argentine južnoameriškega prvenstva niso začeli najbolj vzpodbudno, saj so finalisti lanskega svetovnega prvenstva v Braziliji v prvem krogu remizirali s Paragvajem z 2:2.

V tej skupini je Urugvaj z 1:0 premagal Jamajko, tekma skupine A med Mehiko in Bolivijo pa se je končala z neodločenim rezultatom 0:0.

Argentinci so sicer tekmo začeli odlično. V 29. minuti je mrežo zatresel Sergio Aguero, v 36. minuti pa iz enajstih metrov še prvi zvezdnik Lionel Messi. Gavči so zapravili preveč priložnosti, kar pa so Paragvajci na koncu izkoristili. V 60. minuti je znižal Nelson Valdez, v 90. minuti pa je za remi poskrbel Lucas Barrios.

"V drugem polčasu smo izgubili nadzor. Greh je, da se je tekma končala z remijem, predvsem zaradi priložnosti, ki smo jih imeli," je po tekmi razložil argentinski selektor Gerardo Martino, z njim pa se je strinjal tudi Messi: "Prvi polčas smo igrali dobro, v drugem smo razpadli. Žalostno je, da se je tekma tako končala."

Edini gol na tekmi Urugvaj - Jamajka je v 52. minuti dosegel Cristian Rodriguez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.