Šport > Nogomet
15 ogledov

Zamparini: "Kurtić 90-odstotno naš"

Jasmin Kurtić je slekel goriški dres. (Foto: Fotosi.si) Žurnal24 main
Pri agentu Jasmina Kurtića Amirju Ružniču smo preverili besede Maurizia Zamparinija, ki je dejal, da je nogometaš HiT Gorice 90-odstotno že igralec Palerma. Ružnič: ''To je res.''

Na Palermovem stadionu se je v soboto sušljalo, da naj bi bil Zamparinijev posebni gost na tekmi med Palermom in Parmo Jasmin Kurtić, toda kasneje se je izkazalo, da gre za Srba Milana Milanovića, novopečenega igralca rožnatih.

 

Milanović bo po koncu letošnje sezone s Palermom podpisal petletno pogodbo v vrednosti 400 tisoč evrov.

Zamparini je ob prihodu Milanovića dejal, da s tem še ni konec nakupov in da naj bi bil Kurtić že 90-odstotno igralec Palerma. Besede predsednika Palerma smo preverili pri agentu Belokranjca Amirju Ružniču. Ta je besede alfe in omege Palerma za zurnal24.si potrdil. "Lahko vam povem, da je to res, obstaja zelo konkreten interes Palerma, zadeva je kar daleč, ni pa še zaključena."

Ružnič pa je zanikal pisanje tujih medijev, da naj bi si Kurtić ogledal tekmo med rožnatimi in Parmo na stadionu Renza Barbere. "Tudi jaz sem bil začuden, klicali so me novinarji iz Italije, toda izkazalo se je, da so Kurtića zamenjali za Srba Milanovića." O znesku nekdanji slovenski reprezentant tudi tokrat ni želel govoriti, glede prestopa pa: "Sem optimist, prestop pa ni več odvisen od mene, ampak od Gorice." Če pa bo do prestopa prišlo, bo najverjetneje opravljen še ta teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.