Šport > Nogomet
28 ogledov

Zamparini: "Suáreza bi kupil že jutri"

Evra Suarez Manchester United Liverpool derbi Premier League EPA
Kontroverzni predsednik Palerma Maurizio Zamparini je za italijanske medije izjavil, da bi "že jutri" (v četrtek, op. a.) kupil napadalca Liverpoola Luisa Suáreza. Urugvajec se je po zadnji ligaški tekmi znašel pod plazom kritik, v klubu pa naj bi razmišljali celo o prodaji.

"Suáreza bi kupil že jutri zjutraj – je fantastičen napadalec," je za Gazzetto dello Sport v sredo izjavil Palermov predsednik Maurizio Zamparini. Klub slovenskih reprezentantov Josipa Iličića in Armina Bačinovića naj bi v kratkem dobil zajetno finančno injekcijo z Bližnjega vzhoda, ki bi Sicilcem pomagala do resne bitke za scudetto, po najbolj optimističnih napovedih že čez tri leta. Bi lov za naslovom prvaka lahko začeli kar z Luisom Suárezom?

Suárez se je pokesal
Mediji: "Suárez ima možgane le v nogah"
Ferguson: "Suárez je sramota za Liverpool"

Urugvajec se je osramotil na zadnji ligaški tekmi Liverpoola proti Manchestru Unitedu, na kateri je zavrnil rokovanje s Patriceom Evrajem, ki naj bi ga po sklepu angleške nogometne zveze (FA) rasistično zmerjal na oktobrski tekmi obeh moštev. Na Otoku se pojavljajo celo namigovanja, da je Liverpool pripravljen prodati svojega drugega najdražjega napadalca, ki so ga iz Ajaxa pripeljali na začetku sezone.

"Mislim, da se tako ni vedel zaradi tega, ker bi bil rasist. Mi bi ga izobrazili," je še pribil Zamparini. Vročeglavi furlanski podjetnik je v letošnji sezoni, tipično, odstavil že dva trenerja, tretji, Bortolo Mutti, pa je na dosedanjih osmih tekmah dosegel tri zmage, tako da rožnati na osmem mestu za četrtim Udinesejem trenutno zaostajajo "le" za deset točk.

Komentarjev 1
  • JackD 00:07 17.februar 2012.

    Suarez do poletja ne gre nikamor! Poleti pa, tudi če gre, ga Liverpool ne bo prodal za neko malo vsoto. Poleg tega pa je sam rekel, da želi povrniti navijačem, ki so mu celotno sago stali ob strani, z lovorikami!