Šport > Nogomet
29 ogledov

Zamudil na lastno predstavitev

ronaldinho EPA
Brazilski napadalec je zamudil na predstavitveno tiskovno konferenco svojega novega kluba Fluminenseja. ''Prihajam zelo motiviran,'' je dejal 35-letnik.

Ronaldinho se je v Riu de Janeiru predstavil navijačem Fluminenseja, ki ga v nedeljo čaka mestni derbi z nogometnim klubom Vasco de Gama.

Nekdanji napadalec Barcelone, ki je po slovesu od evropskih nogometnih zelenic igral za Flamengo, Atlético Mineiro in Querétaro, je na tiskovni konferenci dejal, da je zelo motiviran, čeprav je na prvo snidenje z navijači in novinarji zamudil kar 48 minut.

''Zelo sem čustven. Prihajam zelo motiviran. Veselijo me pričakovanja, da se lahko s tem klubom zapišem v zgodovino,'' je povedal Ronaldinho.

''Najraje bi pograbil svoje čevlje in igral. Ko vidim ta čudovit stadion in navijače, ki so mi izkazali toliko ljubezni, se moje noge tresejo od želje po igri. Rad bi bil dobro pripravljen in želim si, da se čim hitreje začne,'' je dodal nekdanji superzvezdnik.

Nekdanji zmagovalec svetovnega prvenstva in Lige prvakov je razkril ambicije po osvojitvi brazilske Serie A in delu z mladimi nogometaši.

''Pomembno je, da združimo izkušnje in mlade talente. Upam, da bomo osvajali lovorike in da bom lahko pomagal otrokom. To je klub z bogato tradicijo, ki se poteguje za naslove, tudi tistega, ki mi še manjka. Upam, da mi ga bo uspelo osvojiti,'' je sklenil Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.