Šport > Nogomet
18 ogledov

Zaprosil jo je na grobu

Jermaine Pennant je bil pri prošnji za roko nadvse izviren. Žurnal24 main
Ste že zaprosili svoje dekle za roko ali dobili poročno ponudbo? V obeh primerih zagotovo niste ali ne boste doživeli česa podobnega dejanju nogometaša Liverpoola Jermaina Pennanta.

Napadalec redsov Jermaine Pennant je namreč izkoristil čustveni trenutek svojega dekleta Amii Grove in mladenko pretkano zaprosil nikjer drugje kot na grobu njenega pokojnega brata. "Skupaj sva odšla na Leejev grob in pokleknila sem, da bi nanj položila cvetje. Tedaj se je tudi Jermaine spustil na kolena in me vprašal: 'Bi se poročila z mano?'. Z družino smo preživeli težko leto, zaroka z Jermainom pa je zagotovo dobra novica. Potem ko sva končala zvezo, sem vseskozi mislila nanj," je skrajno nenavadno dvorjenje svojega svežega zaročenca pospremila nadvse privlačna Amii, sicer model tabloida The Sun.

Liverpoolov napadalec ima za eksperimentiranje z zaroko kar dober razlog.

 
Njun odnos ima sicer korenine v letu 2007, ko je hitronogi Liverpoolov napadalec lepotico opazil v moški reviji in se nemudoma odločil, da bo njegova. Par je imel kratko, vendar intenzivno zvezo. Grovova se je takoj vselila v razkošno hišo in ga za nekaj časa uspela držati stran od nočnih klubov in neutrudnega igranja Xboxa. Položaj se je začel močno zapletati, ko so kamere v hiši posnele Jermaina in neznano dekle, kako se objeta selita v spalnico. Amii je pobesnela in se znesla nad Jermainovo garderobo, vredno 250 tisoč evrov, ter razbila njegov ljubljeni Xbox. Ob brisanju še zadnje solze, pomešane z razočaranjem in gnevom, pa je zgodbico prodala še vselej podobnih stvari lačnim britanskim tabloidom.

Ob svoji "nesreči" je tudi Jermaine našel ramo za tolažbo, ki mu jo je odstopila Jennifer Metcalfe , vendar njegova ljubezen do Amii ni zarjavela. Po smrti njenega brata sta se znova zbližala. Epilog pa smo predstavili že v zgornjih vrsticah. Precej nenavadno, bi lahko zapisali.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.