Šport > Nogomet
381 ogledov

Zaradi Francesca Tottija ostal v zaporu

francesco totti EPA
Francesco Totti je za italijansko televizijo povedal dve zanimivi zgodbici. Eno o obisku zapora Rebibbia ter eno o tem, kako se je pred navijači skrival pri menihih.

Francesco Totti velja za eno izmed največjih nogometnih zvezd v Italiji. Je prava živa legenda Rima in s takšnim nazivom ni lahko živeti. Vse o življenju Romine legende pa bomo lahko od danes dalje prebrali v njegovi avtobiografiji. Še pred izdajo knjige pa je Totti gostoval na televiziji RAI, kjer je razkril nekaj zanimivih zgodbic iz knjige.

Totti knjiga | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Sprehajal smo se med celicami, v vsaki so bili navijači neke ekipe. Tam so bili navijači Lazia in Rome, vsi so bili presrečni, njim je to, kot da vidijo papeža. Nato sem sedel za mizo, na kateri sem podpisoval avtograme, ko je eden izmed zapornikov začel kričati ter mahati proti meni. Nato se je začel prerivati in prebijati v ospredje," je začel prvo zgodbico razlagati Totti in nadaljeval: "Želel se je fotografirati z menoj, meni pa ni bilo jasno, zakaj je tako odločen. Nato pa so mi razložili. Človek bi moral zapustiti zapor že pred več kot enim tednom, a je želel dovoljenje, da še nekoliko dlje ostane v zaporu, saj je slišal, da prihajam jaz na obisk. Izjavil je celo, da bo napravil neko neumnost, da ga bodo prisiljeni ponovno zapreti, če mu ne bodo dovolili ostati."

francesco totti | Avtor: EPA EPA

Druga zgodbica pa je govorila o Tottijevem skrivanju pred navijači. "Mislil sem, da bo lažje zdaj, ko več ne igram, a je še huje. Vsi si želijo avtogramov in fotografij z menoj. Čeprav najhuje je pa bilo, ko sem še igral in smo osvojili Scudetto. Spomnim se, da smo bili v restavraciji v Testacciju, teden dni po osvojitvi naslova. A vsepovsod je bilo ogromno navijačev Rome, ki so nekako izvedeli, da bom tam. Edini način, da sem lahko pobegnil, je bil, da sem preskočil nek zid in kar naenkrat sem se znašel med menihi v samostanu. Prekozidu sem splezal v temi in kar naenkrat pred seboj zagledal človeka s svetilko. Šlo je za meniha, ki me je povprašal, kaj počnem, me pospremil do izhoda ter me prosil za eno fotografijo."

Totti je tekom oddaje tudi priznal, da ga je ponoči strah v stanovanju. Vsakič, kadar sliši čudne zvoke, pošlje svojo soprogo Ilary, da preveri, ali je kdo v stanovanju: "Pred tem sem se vedno skrival pod odejo, se pretvarjal, da sem mrtev. Zdaj pa Ilary hodi preveriti, kaj se dogaja. Če ne bi, je ne bi niti poročil!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.