Šport > Nogomet
123 ogledov

Zaradi masturbacije ob pogodbo

Sport Clube Gaúcho Reševalni pas/Twitter
Brazilski nogometni klub Sport Clube Gaúcho je prekinil pogodbe s štirimi nogometaši.

Vodstvo brazilskega nogometnega kluba je odslovilo štiri nogometaše, ki so po tekmi družno masturbirali v garderobi in si pri tem tudi "priskočili na pomoč".

Eden od vpletenih je vse skupaj posnel, nato pa se je posnetek znašel na družabnih omrežjih. V klubu so se po objavi posnetka odločili, da z nogometaši prekinejo pogodbe.

"Ko sem zavrtel posnetek, sem ga takoj izbrisal. Mislim, da je ogaben. Če bi bilo to izven delovnega časa, s tem ne bi imeli nič. Njihova problem je, če bi bili radi geji in se ga skupaj napili," je povedal predsednik kluba Gilmar Rosso in zanikal, da je odločitev pogojena s spolno usmerjenostjo.
 
"Izključili smo jih zato, ker se prekršili pravila. Ne zanima me, kaj počnejo v prostem času, a to se je dogajajo v klubu. Poklical sem jih v pisano in jim dejal, da jim govorim kot oče in ne kot predsednik kluba. Rekel sem 'pojdite domov in povejte, kaj ste naredili.' Družinam povejte resnico. Nismo jih izključili zaradi njihove usmerjenosti. Ni pomembno, ali so homoseksualci ali heteroseksualci, pomembno je, da se držijo pravil," je zaključil predsednik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.