Šport > Nogomet
21 ogledov

Zaradi "šale" s prašičem razbil avto soigralcu

Brek Shea prašič glava Stoke City Kenwyne Jones Instagram
Pri angleškem prvoligašu Stoke Cityju so v petek začeli preiskavo dogodkov s treninga, kjer so napadalcu Kenwynu Jonesu zaenkrat neimenovani soigralci v njegovi omarici pustili prašičjo glavo. Jones, musliman s Trinidada in Tobaga, naj bi se jezno odzval in s palico za golf razbil avto Irca Glenna Whelana.

"Klub zelo resno jemlje poročila o dogodku na trenigu. Izvedli bomo popolno preiskavo, s tistimi, za katere bomo ugotovili, da so se vedli neprimerno, pa bomo ravnali skladno z disciplinskimi postopki kluba," so v uradnem sporočilu zapisali pri Stoke Cityju, a dodatnih pojasnil niso dajali.

Ameriški vezist lončarjev Brek Shea je prek Instagrama objavil fotografijo prašičje glave iz slačilnice, svojim 45.000 sledilcem njegovega računa @BrekShea pa je sporočil, da so "šale iz slačilnice ponorele".

Na njegov tvit se je nato jezno odzvala Kissa Abdullah, partnerica Kenwyna Jonesa, ki je razkrila, da so napadalcu s Trinidada in Tobaga krvavo prašičjo glavo zavili med obleke. Dodala je, da ne razume, kako se lahko odrasli moški obnašajo kot otroci.

Pri Stoku se radi "šalijo"

"Samo minuto potrebuješ, da si spoštljiv do verovanja druge osebe, nihče ne pravi, da ne smeš imeti smisla za humor, ampak naj bo šala! To ni bila šala! Odrasli moški se obnašajo kot otroci. Prašičja glava ni šala, le odvratna!!!!! Wtf??? Ne razumem, kako naj bi bilo to smešno!!!!" je zapisala.

Stoke City je očitno raj za šaljivce. Takole je izgledal avto Michaela Owna, ki je od soigralcev dobil "poslovilno darilo" pred prihodom na zadnjo domačo tekmo pred upokojitvijo. Njegov mercedes so prekrili z moko in jajci, Owen pa je na Twitterju za glavna osumljenca označil Deana Whiteheada in že prej omenjenega Glenna Whelana, čigar avto naj bi Jones razbil s palico za golf.

 Smeh?

Michael Owen avto jajca moka Stoke City šala | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.