Šport > Nogomet
14 ogledov

Zaradi snega brez Prve lige!

Olimpija se je v torek na stožiškem stadionu pomerila s sarajevskim Željezničarj Žurnal24 main
"20. kolo slovenske nogometne lige je preloženo," so sporočili na uradni spletni strani tekmovanja. Še vedno ni znano, ali je zaradi slabih vremenskih razmer s tem že konec jesenskega dela prvenstva.
"Prale" ostal brez tekme z Mariborom
Med prestavljenimi tekmami 20. kola je tudi štajerski obračun med Rudarjem in Mariborom. Ostali pari so še Domžale Luka Koper, Nafta Primorje in HiT Gorica Olimpija (vse v soboto), dan kasneje pa bi se udarila Triglav in CM Celje.

Generalni sekretar slovenske lige Andrej Zalar je potrdil, da so tekme 20. kola Prve lige si, ki bi morale biti na sporedu ta konec tedna, prestavljene na zdaj še neznan datum. V petek se bo sestalo tudi  predsedstvo Združenja 1. SNL, ki bo odločilo, ali se je s tem že zaključil jesenski del sezone. To bi bil lažji organizacijski glavobol za nadaljevanje, saj bi poleg 20. odpadli še 21. in 22. kolo, torej vsaj 15 tekem, k bi jih bilo treba odigrati naknadno. Spomladanski del se po prvotnem načrtu začenja 5. marca 2011.

Prvak prve polovice letošnjega tekmovanja je sicer znan že nekaj časa, saj ima Maribor (45 točk) zaenkrat neulovljivo prednost pred Domžalami (36) in kompanijo, medtem ko je sneg oziroma okvara ogrevalnega sistema že v prejšnjem kolu prestavila tekmi Olimpija – Rudar in Celje Domžale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.