Šport > Nogomet
11 ogledov

Zaradi spora izven ekipe

semler_lezeca_tr_sad Žurnal24 main
Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Laboda Drave je suspendiralo igralca Boruta Semlerja in Miljenka Bošnjaka. Nov ptujski kapetan je postal Aleš Čeh.
Borut Semler in Miljenko Bošnjak sta se na poti s sobotnega gostovanja v Ljubljani sprla in posledično ne vadita z ekipo. Suspenz bo trajal do 19. marca, ko bo zasedala disciplinska komisija kluba. Ob tem pa so iz ptujskega kluba sporočili, da Sead Zilić na svojo željo ne bo več nosil kapetanskega traku. Šestindvajsetletni napadalec je namreč dejal, da se želi posvetiti le igranju nogometa. Zamenjal ga bo Aleš Čeh.

Ptujčanom v domačem prvenstvu ne gre vse po načrtih. Potem ko so pred sezono napovedovali skok na vrh prvenstvene lestvice, je trenutno stanje povsem nasprotno. Drava se namreč s Koprom in Primorjem oklepa repa prvenstvene lestvice in jo najbrž čaka hud boj za obstanek v prvoligaški konkurenci.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.