Šport > Nogomet
43 ogledov

Zaradi te slike se posmehujejo Ronaldu

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Portugalski superzvezdnik je na družabnih omrežjih pokazal svoje izklesano telo in požel salve smeha.

Cristiano Ronaldo ima na družabnem omrežju Twitter zavidljivih 47,7 milijona sledilcev, zato ne preseneča, da pri objavah običajno sledi tržno naravnani logiki, ki služi predvsem interesu njegovih pokroviteljev. 

A tokrat je zvezdnik Real Madrida poskrbel za drugačno objavo, zaradi katere je spet postal tarča posmeha. Ronaldo je s svojimi sledilci delil fotografijo, na kateri pozira z razgaljenim prsnim košem. 

Fotografija, na kateri odet v plašč razkazuje svoje manekenske sposobnosti, je naletela na mešane odzive, nekateri pa so izkoristili priložnost in se pošalili na račun najbolj priljubljenega nogometaša na svetu.

Med prvim se je oglasil angleški napadalec Stoke Cityja Peter Crouch. ''Prosim delite ali označite kot priljubljeno, če želite, da poustvarim,'' je zapisal 35-letnik. 

Ronaldovi fotografiji so se posmehovali tudi pri Bayernu iz Münchna. Nemški velikan je v odgovor objavil kratek posnetek smejočega Javija Martineza.

Komentarjev 1
  • Janez_53 18:17 29.oktober 2016.

    Ni kaj, fant obvlada nogomet, ampak bolj narcisoidnega človeka s prepihom med ušesi po mojem mnenju v nogometni sferi še ni bilo.