Šport > Nogomet
71 ogledov

Zaradi Welbecka pristal na urgenci

danny welbeck EPA
Navijač Arsenala je zaradi zmagovitega zadetka Dannyja Welbecka v 95. minuti tekme na Emiratesu pristal v bolnišnici.

Arsenal je v izdihljajih tekme 26. kroga Premier League premagal Leicester City (2:1) in zaostanek za vodilno ekipo angleškega prvenstva znižal na dve točki.

scott woods navijač arsenala | Avtor: Instagram Instagram
Srečanje na londonskem Emiratesu je v peti minuti sodnikovega podaljška odločil Danny Welbeck, ki je poskrbel za delirij več kot 60.000-glave množice.

Na tribuni je veliko zmago, ki bi lahko odločilno vplivala na razplet letošnjega prvenstva, proslavljal tudi lastnik sezonske vstopnice in goreč navijač Arsenala Scott Woods. Šestindvajsetletnik je slavil tako intenzivno, da je dobil kilo.

''Ko je šla žoga v gol, sem skočil en meter v zrak. Skakal sem naokrog s svojim očetom in sploh nisem vedel, kaj sem storil. Mislil sem, da me boli trebuh. Po tekmi sem bil tako vesel, da sem odšel v lokal. Ko sem se vrnil domov, me je še vedno bolelo. Predvideval sem, da sem kaj takšnega pojedel ali popil,'' je povedal Woods, ki je v torkovih jutranjih urah spoznal, da mora v bolnišnico.

''Vprašali so me, če sem kaj težkega dvigoval ali delal intenzivne vaje. Bil sem zbegan. Zagotovo nisem treniral. Potem se mi je posvetilo. To je bila posledica skakanja z očetom. Z njim je, mimogrede, vse v redu,'' je povedal goreč navijač, ki ga je po posegu najprej zanimalo, če se lahko udeleži naslednje tekme.

''Najprej sem vprašal, če lahko grem v soboto na tekmo s Hull Cityjem? Zdravnik mi je dal dovoljenje, če obljubim, da bom ves čas sedel,'' je zaključil Woods.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.