Šport > Nogomet
39 ogledov

Zato je hlinil poškodbo

enner valencia beg policija Youtube
Napadalec Evertona je prekinili medijski molk v zvezi domnevnim dolgom preživnine za njegovo petletno hčerko.

Kvalifikacijsko tekmo za nastop na SP 2018 med Ekvadorjem in Čilom je zaznamoval filmski pobeg Ennerja Valencie, ki je v zaključku srečanja hlinil poškodbo in s pomočjo rešilnega vozila ušel policistom.

Nogometašu West Hama, ki igra na posodi pri Evertonu, grrozi aretacija, ker naj bi dolgoval 17.000 dolarjev preživnine za njegovo petletno hčerko.

Napadalčev beg pred policijo je postal pravi spletni hit, o nenavadnem dogodku pa so poročali vsi največji mediji po svetu. Valencia je nekaj dni kasneje prekinil medijski molk in osvetlil zakulisje spora, v katerem sta se znašla z nekdanjo partnerko Sinthyio Pinargote Churo.

''Kar zadeva dogodke izpred nekaj dni in domnevno neizpolnjevanje obveznosti do moje petletne hčerke,'' je zapis na družabnih omrežjih začel Valencia. ''Moja obveznost je, da povem resnico in zaščitim svoj zasebni in profesionalni ugled,'' je nadaljeval 26-letnik in zapisal, da prihaja iz delovne družine z nezavidljivim socialnim položajem.

Valencia trdi, da s hčerko ne more vzpotaviti normalnega odnosa in da je bivša partnerka proti njemu ter njegovi družini vložila več nerazumnih tožb v upanju po zvišanju preživnine.

''Pri vsem skupaj gre le za denar, ki ga želi porabiti v svojo korist,'' nekdanjo parnterko obtožuje Valencia, ki se je odločil, da bo na sodišču ponovno zahteval skrbništvo nad hčerko.

''Moj namen je, da hčerko pripeljem v Veliko Britanijo, kjer bo živela in se izšolala. Odraščala bo v stabilnem okolju in v pravih pogojih za njen razvoj. Sodnik je decembra 2015 sprejel mojo prošnjo in zahteval takojšnjo prekinitev plačevanja mesečne preživnine. Sodišče je odločitev sprejelo na podlagi ugotovite, da je bila hčerka žrtev fizične in psihiče zlorabe,'' je še zapisal Valencia

 

The Truth most people don't know. ( Part 1)

A photo posted by ENNER VALENCIA (@ennervalencia1) on Oct 9, 2016 at 1:32pm PDT

 

The truth that most people don't know. ( Part 2 )

A photo posted by ENNER VALENCIA (@ennervalencia1) on Oct 9, 2016 at 1:31pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.