Šport > Nogomet
44 ogledov

Zato ni slavil mojstrovine v 89. minuti

cristiano ronaldo EPA
Portugalski napadalec se ni veselil zadetka, s katerim je v 89. minuti poskrbel za izenačenje na tekmi prvega kroga Lige prvakov s Sportingom.

Dolgo je kazalo, da bo aktualni prvak Real Madrid novo sezono elitnega nogometnega tekmovanja začel s porazom pred domačimi navijači, nato pa sta na sceno stopila Cristiano Ronaldo in Alvaro Morata.

Portugalec je v 89. minuti zadel za izenačenje, španski napadalec pa je v četrti minuti sodnikovega podaljška zabil za zmago kraljevega kluba (2:1).

Ronaldo se svojega zadetka ni pretirano veselil, saj je Sporting, kjer je začel svojo profesionalno karieri, še vedno globoko zasidran v njegovem srcu.

''Zadel sem proti ekipi, v kateri sem se učil svojega poklica. Klub bo vedno imel mesto v mojem srcu in do Sportinga čutim ogromno spoštovanje, zato nisem mogel slaviti,'' je pojasnil napadalec Real Madrida.

Ronaldu laskajo besede predsednika Sportinga Bruna de Carvalha, ki upa, da se bo izgubljeni sin pred koncem kariere vrnil na stadion José Alvalade, vendar so možnosti za to praktično nične.

''V veliko čast mi je, da me imajo ljudje še vedno radi, toda počutim se dobro v Madridu in tukaj bi rad končal kariero. To je klub, ki je trenutno v mojem srcu,'' je zaključil Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.