Šport > Nogomet
14 ogledov

Zato razmišlja o tožbi picerije

pep guardiola EPA
Navijač Manchester Uniteda namerava tožiti lokalno picerijo, ker je na svoji pici odkril obraz Pepa Guardiole.

Britanski tabloid Sunday Sport je postregel z bizarno zgodbo, ki vključuje gorečega navijača, oba nogometna velikana iz Manchestra in pico.

V središču zgodbe je goreč podpornik rdečih vragov James Haggerty, ki je tako kot ničkolikokrat doslej na dom naročil pico. Ob sprejemu naročila je doživel neprijetno presenečenje, saj je na kosilu odkril obraz Pepa Guardiole. Da, prav ste prebrali.

Ker gre za trenerja mestnega rivala Manchester Cityja, 43-letni nogometni navdušenec razmišlja celo o tožbi.

''Ko sem odprl škatlo, mi je postalo slabo. Tam je bil prekleti Pep Guardiola, ki je strmel naravnost vame. Njegov obraz v raztopljenem siru. Skoraj sem pljunil na pico. City sovražim tako močno, da ne maram niti gledati v nebo. Pice ne morem nikoli več naročiti. Vsakič, ko pomislim na pico, vidim obraz modrega prasca. Kadarkoli zaprem oči, ga vidim, kako se mi posmehuje,'' je povedal Haggerty.

Sunday Sport je britanski tabloid s kontroverzno vsebino. Zagovorniki časopisa so mnenja, da je potrebno lahkotne zgodbe jemati z rezervo. Ali gre za popolno izmišljotino ali delno resnico, je težko trditi, obstaja pa velika verjetnost, da je zgodba nasmejala marsikaterega navijača obeh klubov iz Manchestra.

Komentarjev 4
  • Janez_53 16:15 03.oktober 2016.

    Zelo se strinjam s tabo! Med nogometnimi navijači je zagotovo največ fanatične, nekulturne in poživinjene golazni, ki bi jim morali prepovedati dostop na stadione!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:22 03.oktober 2016.

    Se vid da imajo eni preveč dobro preskrbljeno zadnjico. To jim škodi ker potem se ukvarjajo ze nepomembnimi stvarmi kot da bi bile najbolj pomembne in najbolj vplivne na svetu.

  • Aleš Karlek 12:01 03.oktober 2016.

    če je že tako hudo bi ga lahko vsaj z veseljem požrl.......