Šport > Nogomet
52 ogledov

''Zato si ne želiš obtičati z mano?''

wayne rooney EPA
Anders Lindegaard se je odzval na izjavo Wayne Rooneyja, ki ga je v nedavnem intervjuju označil za najbolj nadležnega igralca, s katerim je kdajkoli igral v dresu Manchester Uniteda.

Wayne Rooney je v intervjuju za Sports Magazine odkrito priznal, kaj si misli o nekdanjemu vratarju Manchester Uniteda, Andersu Lindegaardu, in razkril, da je nekdanji rdeči vrag zadnji nogometaš, s katerim bi si želel obtičati v dvigalu. ''Preprosto nadležen je,'' je odločitev utemeljil angleški napadalec.

Izjava nekdanjega soigralca je prišla na uho 31-letnemu Dancu, ki od začetka letošnje sezone brani barve West Bromwich Albiona.

Čuvaj mreže se je odzval z objavo na družabnem omrežju Twitter, s katero po poročanju angleških medijev tvega kazen krovne nogometne organizacije (FA)

''Zato si ne želiš z mano obtičati v dvigalu,'' je fotografiji, na kateri se z Rooneyjem nahajata v precej kočljivem položaju, pripisal Lindegaard.

Za zdaj ni nobenih informacij, da naj bi se objava znašla pod drobnogledom Angleške nogometne zveze (FA), ki zaradi  žaljivih, neprimernih ali sramotnih zapisov lahko kaznuje nogometaše Premier League.

Januarja je bil branilec Stoke Cityja, Robert Huth, kaznovan z dvema tekmama prepovedi in 15.000 funti, ker je na Twitterju objavljal neprimerne fotografije.

Marca je nekdanji napadalec West Hama, Cartlon Cole, dobil kazen v višini 20.000 funtov, ker se je s kletvicami in žaljivkami odzval na kritike navijača Tottenhama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.