Šport > Nogomet
16 ogledov

Zavrnjen dres sprožil buren odziv

icardi guarin inter
1/3
EPA
Nogometaša Interja, Mauro Icardo in Fredy Guarin, sta po porazu proti Sassuolu obračunavala z navijači milanskega kluba.

Ekipa Samirja Handanovića je v 21. kolu italijanske Serie A gostovala v Sassuolu in izgubila z 1:3. S tem porazom so Nerazzurri nazadovali na 13. mesto prvenstvene lestvice in za mestom, ki še vodi v evropska tekmovanja, zaostajajo že za osem točk.

Po tekmi sta Mauro Icardi in Fredy Guarin gostujočim navijačem podarila svoja dresa, ti pa so ju zalučali nazaj na zelenico. Nogometaša Interja je to povsem spravilo iz tira in začelo se je verbalno obračunavanje s podporniki kluba, ki se za igralce nikoli ne konča dobro.

Kapetan Andrea Ranocchia je poskušal posredovati, a Icardi se nikakor ni hotel umiriti. Argentinski napadalec je stresal zmerljivke, medtem ko se je Guarin branil, češ da je za Inter dal svoje srce. Kasneje sta se za poraz in incident na zelenici opravičila, Sky Sports Italia pa poroča, da ponovnega snidenja med navijači in igralci na željo nogometašev niso posneli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.