Šport > Nogomet
23 ogledov

Zdravko želi še več

modric_action_nain Žurnal24 main
Luka Modrić, eden od največjih biserov hrvaškega nogometa in član zagrebškega Dinama, je bil na pogovorih z vodilnimi možmi Newcastla. Je na vidiku nov rekord kluba?

Hrvaški reprezentant Luka Modrić, alfa in omega Dinama Zdravko Mamić in športni direktor Zoran Mamić so se sestali z vodilnimi možmi angleškega premierligaša Newcastle Uniteda. Ti so za Modrićev prestop ponudili 12 milijonov funtov, vendar Zdravko Mamić ni bil zadovoljen s ponudbo in je sestanek hitro prekinil. Srečanje je bilo že v torek, lastnik Newcastla Mike Ashley pa je po omenjeno trojico v Zagreb poslal svoje zasebno letalo. O tem, kako si na St. James’ Parku želijo nadarjenega hrvaškega vezista, priča tudi dejstvo, da je Newcastle pripravljen za Modrića odšteti tudi več kot 20 milijonov funtov. Ta številka se je že pojavila v angleških medijih, z njo pa bi bil postavljen tudi nov rekord kluba s severovzhoda Anglije. Tudi angleška nogometna zvezdnika Alan Shearer in Michael Owen sta v Newcastle namreč prestopila za manj denarja.

Samir Handanović je med kandidati za vratarsko mesto pri Tottenhamu. © Getty Images

 
Arsenal čaka veliko dela
Modrića želijo tudi pri Chelseaju in Arsenalu , zadnjega pa čakajo zelo burni dnevi. Ta konec tedna bo znana usoda Mathieuja Flaminija , ki naj bi bil blizu prestopa v Juventus , trener Arsene Wenger pa bo poskušal pri Topničarjih zadržati tudi Aleksandra Hleba . Blizu prestopa v Arsenal naj bi bil napadalec Valencie David Villa , francoski strokovnjak pa svoji četi želi priključiti še rojaka Hatema Ben Arfo iz Lyona. Dejavni so tudi pri največjem tekmecu Arsenala, Tottenhamu , Juande Ramos pa se je podal predvsem v lov za novim vratarjem. Med njegovimi tarčami se najpogosteje omenjajo Espanyolov Carlos Kameni, Heurelho Gomes (PSV), Villarrealov Diego López, vratar Manchestra Uniteda Ben Foster in slovenski reprezentant Samir Handanović .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.